"
  • Simple & Мощен, Clean & Safe
  • iSafe Employee Monitor ви позволява да записвате и наблюдавате всички дейности се случи на вашия компютър и да бъде доставен до електронната си поща или генерирани доклади! Автоматично крадешком записва всеки IM чат, следи всеки уеб сайт, и всичко се контролира лесно.


    Никой друг инструмент PC монитор дава сигурността на знаейки, че ще бъде в състояние да събере всички снимки и всяко натискане на клавиш само с натискането на един бутон. Никой друг софтуер за мониторинг на служителите ви дава възможност за проследяване и анализ на представянето на персонала, забранете приложения, Fiter интернет или на данни, контрол на онлайн време, блокирате нежелани сайтове ... и генериране на дейността на служителите отчитат в реално време или на път!


    Всяко натискане на клавиш от популярната чат, онлайн електронна поща и социални сайтове се записва. Включително Myspace, Facebook, Hotmail, Yahoo Messenger, MSN Messenger, AIM и всякакви други програми. Когато някои служители нарушават правило вашия контрол, сигналите ще се доставят до вас.

  • Не транс, диря няма
  • За разлика от други софтуер за мониторинг Keylogger или интернет, мониторинг iSafe Служител не може да бъде забелязана или деинсталира типичен начин (Windows Add / Remove Programs).

  • Инсталирайте iSafe Employee Monitor и да го забравя, и го поддържа мониторинг за вас! removespywareguide.org removespywareguide.org Awards