"
  • Simple i potent, Clean & Safe
  • ISAF Employee Monitor li permet gravar i supervisar totes les activitats de succeir a l'ordinador i l'han lliurat al seu correu electrònic o informes generats! Automàticament gravar furtivament cada xat de missatgeria instantània, monitoritzar tots els llocs web i controlar tot fàcilment.


    Cap altra eina de monitor de PC li dóna la seguretat de saber que vostè serà capaç de recollir cada pantalla i cada cop de teclat amb només el clic d'un botó. Cap altre programari de monitorització d'empleats que permet realitzar un seguiment i analitzar l'acompliment del personal, desactivar aplicacions, internet Fiter o dades, controlar el temps en línia, bloquejar llocs web no desitjats ... i generar activitat dels empleats informen en temps real o en temps!


    Cada pulsació de xerrada popular, correu electrònic en línia i llocs socials es registra. Incloent Myspace, Facebook, Hotmail, Yahoo Messenger, MSN Messenger, AIM i qualsevol altre programa. Quan alguns empleats violen la regla de control, alertes lliurarà a vostè.

  • No hi ha Tràngols, no hi ha pistes
  • A diferència d'altres programari de monitorització d'Internet o keylogger, Monitorització ISAF empleat no pot ser observat o desinstal la forma típica (Windows Afegir / treure programes).

  • Instal ISAF Employee Monitor i oblidar-se'n, i es manté la vigilància per a vostè! removespywareguide.org removespywareguide.org Premis