"
  • Απλό και ισχυρό, Clean & Safe
  • Isafe Υπάλληλος Monitor σας επιτρέπει να καταγράφει και να παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητες που συμβαίνουν στον υπολογιστή σας και μπορείτε να το παραλάβετε στο email σας ή δημιουργούνται εκθέσεις! Αυτόματη ύπουλα καταγράφει κάθε IM chat, παρακολουθεί κάθε ιστοσελίδας και τον έλεγχο όλα εύκολα.


    Κανένα άλλο εργαλείο οθόνη του υπολογιστή σας δίνει την ασφάλεια της γνώσης που θα είναι σε θέση να εισπράξει όλα τα screenshot και κάθε πληκτρολόγηση μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Κανένα άλλο λογισμικό παρακολούθησης των εργαζομένων σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να αναλύσει την απόδοση του προσωπικού, απενεργοποιήστε εφαρμογές, fiter internet ή δεδομένων, τον έλεγχο σε απευθείας σύνδεση χρόνο, μπλοκ ανεπιθύμητα ιστοσελίδες ... και να δημιουργήσουν τη δραστηριότητα των εργαζομένων αναφέρουν σε πραγματικό χρόνο ή στο χρόνο!


    Κάθε πάτημα πλήκτρου από δημοφιλή chat, e-mail και ιστοσελίδες κοινωνικής καταγράφεται. Συμπεριλαμβανομένων Myspace, Facebook, Hotmail, Yahoo Messenger, MSN Messenger, AIM και οποιαδήποτε άλλα προγράμματα. Όταν ορισμένοι εργαζόμενοι παραβιάζουν τον κανόνα ελέγχου σας, ειδοποιήσεις θα παραδώσει σε εσάς.

  • Δεν έκσταση, Δεν Tracks
  • Σε αντίθεση με άλλα λογισμικά παρακολούθησης keylogger ή στο διαδίκτυο, παρακολούθηση Isafe των εργαζομένων δεν μπορεί να παρατηρήσει ή να απεγκαταστήσει το τυπικό τρόπο (Windows Add / Remove Programs).

  • Εγκαταστήστε Isafe Υπάλληλος Monitor και να το ξεχάσετε, και κρατά την παρακολούθηση για εσάς! removespywareguide.org removespywareguide.org Βραβεία