"
  • Yksinkertainen ja tehokas, Clean & Safe
  • Isafe Employee Monitor voit tallentaa ja seurata kaikkia toimintoja tapahtuu tietokoneen ja on se toimitetaan sähköpostiisi tai luodut raportit! Automaattisesti vaivihkaa tallentaa jokaisen pikaviesti, seurata jokaisen verkkosivuilla ja hallita kaiken helposti.


    Mikään muu tietokoneen näytön työkalu antaa sinulle varmuuden siitä, voit kerätä jokainen kuvakaappaus ja jokaisen näppäilyn vain napin painalluksella. Mikään muu työntekijä seuranta ohjelmisto avulla voit seurata ja analysoida henkilökunnan toiminta, poistaa sovelluksia, fiter internet tai tietoja, hallita verkossa aikaa, estää ei-toivotut sivustot ... ja tuottaa työntekijä toimintakertomuksessa reaaliaikaisesti tai aika!


    Jokaisen näppäilyn suosituista chat, online-sähköposti ja sosiaaliset sivustot on tallennettu. Lukien Myspace, Facebook, Hotmail, Yahoo Messenger, MSN Messenger, AIM ja muita ohjelmia. Kun jotkut työntekijät rikkovat ohjaus sääntö, hälytykset toimittaa sinulle.

  • Ei Trances, yhtään kappaletta
  • Toisin kuin muut keylogger n tai Internet seuranta ohjelmisto, Isafe Työsuhde Monitoring voida huomannut tai poistaa tyypillinen tapa (Windowsin Lisää / poista sovellus).

  • Asenna Isafe Employee Monitor ja unohtaa se, ja se pitää seurantaa sinulle! removespywareguide.org removespywareguide.org Palkintoa