"
  • Jednostavan i snažan, Clean & Safe
  • iSafe zaposlenika Monitor omogućuje snimanje i pratiti sve aktivnosti dogoditi na računalu i to dostavljene na svoj e-mail ili generiranih izvješća! Automatski potajno snimiti svaki IM chat, pratiti svaki web stranice i kontrolirati sve lako.


    Niti jedan drugi PC monitor alat vam daje sigurnost znajući da ćete biti u mogućnosti naplatiti svaki screenshot i svaki pritisak na tipku sa samo klikom na gumb. Niti jedan drugi zaposlenik nadgledanje softver omogućuje vam da pratiti i analizirati učinkovitost osoblja, onemogućiti aplikacije, fiter interneta ili podataka, kontrolu online vrijeme, blokirati neželjene web stranice ... i generirati aktivnost zaposlenika prijaviti realnom vremenu ili na vrijeme!


    Svaki pritisak na tipku od popularnih chat, e-mail i online društvenih stranica se snima. Uključujući MySpace, Facebook, Hotmail, Yahoo Messenger, MSN Messenger, AIM i druge programe. Kad su neki zaposlenici krše upravljačke pravilo, upozorenja će dostaviti na vas.

  • Nema transovima, Nema Pjesme
  • Za razliku od drugih Keylogger-a ili internet monitoring softver, praćenje iSafe Zaposlenik ne može biti primjećeni ili deinstalirali tipičan način (Windows Dodaj / ukloni programe).

  • Instalirajte iSafe zaposlenika Monitor i zaboraviti, a to se čuva praćenje za vas! removespywareguide.org removespywareguide.org Nagrade