"
  • Egyszerű és erőteljes, Clean & Safe
  • iSafe Employee Monitor lehetővé teszi, hogy rögzítsék, és nyomon követi az összes tevékenység történik a számítógépen, és kapja meg az e-mail vagy generált jelentések! Automatikusan titokban rögzít minden IM csevegés, monitor minden weboldal, és irányítani minden könnyen.


    Nincs más PC monitor eszköz adja a biztonságot, hogy tudjuk, akkor lesz képes összegyűjteni minden screenshot és minden gombnyomás csak a kattintson a gombra. Nincs más alkalmazott felügyeleti szoftver lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse és elemezze alkalmazottak teljesítményének, tiltsa alkalmazások, fiter internet vagy adat, ellenőrzés online idő, blokk nem kívánt weboldalak ... és ezáltal az alkalmazottak tevékenységi jelentés valós időben vagy időben!


    Minden gombnyomás a népszerű chat, online e-mail és a közösségi oldalak rögzítésre. Beleértve a MySpace, Facebook, Hotmail, Yahoo Messenger, az MSN Messenger, AIM és minden más programot. Amikor néhány alkalmazott megsérti a korlátozó szabály, figyelmeztetések kiszállítja Önhöz.

  • Nem eksztázisok, No Tracks
  • Eltérően más keylogger vagy internet sajtófigyelő szolgálat szoftver, iSafe Munkavállalói Monitoring nem lehet észre, vagy eltávolítja a szokásos módon (Windows Programok hozzáadása / eltávolítása).

  • Telepítse iSafe Employee Monitor és felejtsd el, és tartja ellenőrzés az Ön számára! removespywareguide.org removespywareguide.org Díjak