"
  • Едноставни и моќни, чист и безбедно
  • iSafe вработените Монитор ви овозможува да снимите и да ги следат сите активности се случуваат на вашиот компјутер и да го имаат доставени до вашиот e-mail или генерирани извештаи! Автоматски безшумно снимање на секој IM разговор, следи секој веб-сајт и контрола на сите лесно.


    Нема други PC монитор алатка ви дава безбедноста на знаејќи дека ќе бидат во можност да се соберат сите на екранот и секој удар со само еден клик на копче. Нема друг вработен следење на софтвер ви овозможува да се следи и анализира персоналот на ефикасноста, го исклучите апликации, Фитер интернет или податоци, контрола на онлајн време, блок несакани веб-сајтови ... и да произведуваат активноста на вработениот пријавите реално време или на време!


    Секој удар од популарни разговор, онлајн-мејл и социјалните сајтови е снимен. Вклучувајќи Мајспејс, Фејсбук, Hotmail, Yahoo Messenger, MSN Messenger, AIM или било кој други програми. Кога некои вработени крши вашата контрола правило, сигнали ќе достави до вас.

  • Не занес, без песни
  • За разлика од други следење Keylogger или интернет софтвер, iSafe вработените за следење не може да се забележи или деинсталиран типичен начин (Windows Add / Remove Programs).

  • Инсталира iSafe вработените монитор и да заборави тоа, и се држи за следење за вас! removespywareguide.org removespywareguide.org Добитник е на наградите