"
  • Simple & Kuat, Bersih & Selamat
  • iSafe Monitor Pekerja membolehkan anda untuk merakam dan memantau semua aktiviti berlaku pada komputer anda dan ia dihantar ke e-mel anda atau laporan yang diperolehi! Secara automatik senyap-senyap merakam setiap chat IM, memantau setiap laman web dan mengawalnya semuanya mudah.


    Tiada lain alat monitor PC memberikan anda keselamatan mengetahui anda akan dapat untuk mengumpul setiap screenshot dan setiap keystroke dengan hanya klik butang. Tiada lain pekerja perisian pemantauan membolehkan anda untuk mengesan dan menganalisis prestasi kakitangan, melumpuhkan aplikasi, internet fiter atau data, mengawal masa dalam talian, laman web yang tidak diingini blok ... dan menjana aktiviti pekerja melaporkan masa sebenar atau pada masa!


    Setiap keystroke dari chat popular, e-mel dalam talian dan laman sosial direkodkan. Termasuk Myspace, Facebook, Hotmail, Yahoo Messenger, MSN Messenger, AIM dan mana-mana program lain. Apabila beberapa pekerja melanggar peraturan kawalan anda, amaran akan menyampaikan kepada anda.

  • Tiada berkhayal, No Tracks
  • Tidak seperti perisian pemantauan keylogger atau internet, Pemantauan iSafe Pekerja tidak boleh perasan atau dipasang dengan cara yang biasa (Windows Tambah / Buang Program).

  • Pasang iSafe Monitor Pekerja dan lupa, dan itu membuat pemantauan untuk anda! removespywareguide.org removespywareguide.org Anugerah