"
  • Simple & Krachtig, Clean & Safe
  • iSafe Employee Monitor kunt u opnemen en controleren van alle activiteiten gebeuren op uw computer en laten bezorgen op uw e-mail of gegenereerde rapporten! Automatisch heimelijk opnemen van elke IM-chat, controleren elke website en bedien ze allemaal gemakkelijk.


    Geen andere PC-monitor tool geeft u de zekerheid dat u zult in staat zijn om elk screenshot en elke toetsaanslag te verzamelen met slechts een klik op de knop. Geen andere werknemers monitoring software stelt u in staat op te sporen en de prestaties van het personeel te analyseren, apps, fiter internet of data uit te schakelen, bedienen online tijd, te blokkeren van ongewenste websites ... en het genereren van werknemer activiteit melden real time of op tijd!


    Elke toetsaanslag van de populaire chat-, e-mail en online sociale sites is opgenomen. Zoals Myspace, Facebook, Hotmail, Yahoo Messenger, MSN Messenger, AIM en alle andere programma's. Bij sommige werknemers een schending van uw controle regel zal waarschuwingen aan u te leveren.

  • Geen Trances, No Tracks
  • In tegenstelling tot andere monitoren keylogger of internet-software, kan iSafe Employee Monitoring niet worden opgemerkt of verwijderd van de typische manier (Windows Add / Remove Programs).

  • Installeer iSafe Employee Monitor en vergeet het, en het houdt de controle voor u! removespywareguide.org removespywareguide.org Awards