"
  • Simplu & puternic, Clean & Safe
  • iSafe Employee Monitor vă permite să înregistreze și să monitorizeze toate activitățile se întâmplă pe computer și l-au livrat la e-mail-ul sau rapoartele generate! În mod automat pe furiș înregistra fiecare chat-ul IM, monitoriza fiecare site-ul și de a controla totul cu ușurință.


    Nici un alt instrument monitor PC vă oferă siguranța de a ști vei putea sa colecteze toate screenshot și fiecare apăsare de tastă, cu doar un clic pe un buton. Nici un alt software de monitorizare angajat vă permite să urmăriți și să analizeze performanța personalului, dezactivați aplicațiile, internet fiter sau date, de control timp on-line, site-uri nedorite bloc ... și pentru a genera un raport de activitate angajat în timp real sau la timp!


    Fiecare apăsare de tastă de la chat-ul de popular, e-mail online si site-uri sociale este înregistrat. Inclusiv Myspace, Facebook, Hotmail, Yahoo Messenger, MSN Messenger, AIM și orice alte programe. Când unii angajați incalca regula de control, alerte va livra la tine.

  • Nu transe, urme
  • Spre deosebire de alte software de monitorizare keylogger sau internet, iSafe de monitorizare a angajaților nu pot fi observate sau dezinstalat modul tipic (Windows Add / Remove Programs).

  • Instalați iSafe Employee Monitor și uitați-l, și se păstrează de monitorizare pentru tine! removespywareguide.org removespywareguide.org Premii