"
  • Simple & fuqishëm, të pastër dhe të sigurt
  • iSafe punonjës Monitor ju lejon për të regjistruar dhe monitoruar të gjitha aktivitetet të ndodhë në kompjuterin tuaj dhe kanë dorëzuar në email-it tuaj ose raportet e gjeneruara! Automatikisht tinëzisht regjistrojnë çdo IM chat, monitoruar çdo faqen e internetit dhe të kontrollojnë të gjitha lehtë.


    Nuk ka mjet tjetër monitor PC ju jep sigurinë e ditur ju do të jetë në gjendje të mbledhë çdo screenshot dhe çdo keystroke me vetëm një klik e një butoni. Nuk ka tjetër monitorimi software punonjës ju mundëson për të ndjekur dhe analizuar performancën e stafit, disable Apps, internet FITER ose të dhëna, kontrollin e kohës në internet, bllok faqet e internetit të padëshiruara ... dhe të gjenerojë aktivitet punonjës raportoni kohë reale ose në kohë!


    Çdo keystroke nga chat popullore, e-mail në internet dhe faqet e sociale është e regjistruar. Duke përfshirë Myspace, Facebook, Hotmail, Yahoo Messenger, MSN Messenger, AIM dhe çdo programe të tjera. Kur disa punonjës të shkelte rregullin kontrollit tuaj, alarme do të dorëzojë tek ju.

  • Jo trances, asnjë pistë
  • Ndryshe nga të tjera të programeve të monitorimit keylogger apo internetit, Monitorimi iSafe Punonjësi nuk mund të vërehet ose uninstalled mënyrë tipike (Windows Add / Remove Programs).

  • Install iSafe punonjës Monitor dhe të harrojmë atë, dhe ajo mban monitorimin për ju! removespywareguide.org removespywareguide.org Awards