"
 • Simple & fuqishëm, të pastër dhe të sigurt

  iSafe Monitor prindërore është kontrollet prindërore zgjidhje e vlerësuar me çmime. Ai siguron familjet me aftësinë për hulumtimin, komunikuar, dhe argëtojnë, duke shmangur përmbajtje të dëmshme dhe rreziqe të tjera që lidhen me internet.


  iSafe Monitor prindërore është një i fuqishëm, por thjeshtë për t'u përdorur kontrollin prindëror dhe zgjidhje për siguri në internet që ndihmon prindërit mbrojnë fëmijët e tyre dhe të monitorojnë përdorimin e tyre në Internet. Filtër përmbajtjen e internetit, të monitoruar Facebook, të vendosur kontrollet kohë, bllok lojra të papërshtatshme, dhe shumë më tepër.


  Çdo keystroke nga chat popullore, e-mail në internet dhe faqet e sociale është e regjistruar. Duke përfshirë Myspace, Facebook, Hotmail, Yahoo Messenger, MSN Messenger, AIM dhe çdo programe të tjera.

  iSafe Të gjitha në një Monitor prindëror
  * Pornografia Block të paraqiten në kompjuterin tuaj.
  * Mask karakter fetar para se të shfaqet në ekran.
  * Monitorimi i mediave sociale për të gjetur se kush fëmijët tuaj janë duke folur për të.
  * Qasje Kontrollit të caktojë një afat kohor për përdorimin e internetit.
  * Monitor Instant Message (IM) për të identifikuar grabitqarët e mundshme dhe për të mbrojtur kundër cyberbullying.
  * Dërgo alarme dhe raportet për konsol tuaj ose email.
  * Kontrolli video games për të lejuar vetëm lojrat që ju dëshironi për të luajtur.
  * Krijo profilet e përdoruesve për të qepur mbrojtjen e nevojave të anëtarëve tuaj individual të familjes.
 • Install iSafe Monitor prindëror dhe të harrojmë atë, dhe ajo mban monitorimin për ju! removespywareguide.org removespywareguide.org Awards