"
  • Једноставна и Моћан, Цлеан & Сафе
  • ИСАФЕ Емплоиее Монитор вам омогућава да снимите и прати све активности да се деси на рачунару и да га испоручује на ваш е-маил или генерисаних извештаја! Аутоматски кришом снима сваку ИМ цхат, прати сваки сајт и контролишу све лако.


    Ниједна друга алатка ПЦ монитора вам даје сигурност знајући да ћете бити у могућности да наплати све екрана и сваку пречицу са само притиском на дугме. Ниједна друга запослени софтвер за праћење вам омогућава да прате и анализирају учинак запослених, онемогућите апликације, фитер интернет или података, контролу онлајн блокирати нежељене сајтове ... и стварају запослени активност пријави у реалном времену, или на време!


    Сваки притисак тастера из популарне цхат, онлајн е-маил и друштвених сајтова се снима. Укључујући МиСпаце, Фацебоок, Хотмаил, Иахоо Мессенгер, МСН Мессенгер, АИМ и неким другим програмима. Када неки запослени прекрши правило контроле, упозорења ће испоручити вама.

  • Нема транцес, Но Трацкс
  • За разлику од других мониторинг кеилоггер-а или Интернет Софтваре, мониторинг ИСАФЕ Запослени не може се уочити и деинсталира Типичан начин (Виндовс Адд / Ремове Програмс).

  • Инсталл ИСАФЕ Емплоиее Монитор и заборави, а држи праћење за вас! ремовеспиварегуиде.орг ремовеспиварегуиде.орг Награде